+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Týnec Recenzje

Ocena hotelu

89%
Bardzo dobrze

by 23 reviews

  • Personel

    94%
  • Czystość

    97%
  • Wyposażenie

    90%
  • Komfort

    82%
  • Cena

    84%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

para, 15.10.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Sára

para, 5.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Velmi příjemné recepční, vstřícné, radí možnosti i výletů do okolí. Příjemně zařízené chodby v ubytovacím traktu. Tam lze příjemně posedět i se sklenkou vína. V kontrastu jsou pak /po tom víně/ tvrdě ohraničené postele, které i po přisunutí skýtají těžce přístupnou hradbu prken. Ale při oboustranné vůli to jde. A více než v ostrém kontrastu k příjemným recepčním "bordelmamá s psíkem". Něco tak permanentně kuřácky chrblajícího a nas-nemile naloženého jen tak nepotkáte. A ani neodpovídající na servilní pozdravení od hosta - musí to být jedině tchýně majitele. Protože jinak nevím, jak by tam něco takového mohlo přežívat. Ale je to super, líbilo se mi tam a baba je jako úkaz. Jeďte se podívat, nelze ji nepoznat. Sára

Personál
6
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Naděžda Neubergová

para, 24.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Velmi milý a ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Eva

podróżujący w pojedynkę, 3.9.2017

Třebíč Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše se líbilo..spokojenost..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 19.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Byla jsem spokojena. Cisty pokoj i koupelna, kvalitni postel....

  • Snidane mohla byt malinko pestrejsi, jinak v poradku.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 1.7.2017

Francie

  • Cena ogólna
100 %
  • Très bien.

  • Rien de particulier.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana

grupa przyjaciół, 7.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Zdeněk Lhoták

podróżujący w pojedynkę, 27.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Čistota, interiér,

  • Chybí aspoň radio

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Čistota, velmi přátelské prostředí, velmi dobré služby.

  • Na pokoji nám chyběla skříň a televize.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

dorośli, 7.7.2016

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Čistý a útulný hotel, pokoje nadstandardně velké s pohodlnými postelemi a gaučem. Snídaně byla v ceně, ideální cena.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Chantal Briere

para, 26.6.2016

Kanada

  • Cena ogólna
88 %
  • Clean and good location.

  • Noisy on a Saturday night. Couldn't fall asleep until 2am. Should have thicker curtains to block the light from the street light just outside our room.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iva

grupa przyjaciół, 8.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi pěkné ubytování,výborná snídaně a velmi ochotný peronál. Děkuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav

podróżujący w pojedynkę, 5.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Robert

para, 23.5.2016

Brisbane Austrálie

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jiří

para, 5.12.2015

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásný pokoj i interier hotelu ,výborná obsluha ,snídaně před dveře pokoje v hodinu jakou si host přeje .

  • Nic mě nenapadá .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludmila

grupa przyjaciół, 3.6.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Líbila se nám ochota personálu, nic nebyl problém zařídit. Vše bylo připraveno a vše klaplo podle domluvy. Pracují zde velmi milí lidé. Výborně zde vaří (kromě klasických jídel doporučuji domácí koláče frgály a večerní opékání výborných buřtů). Pokoje jsou prostorné, čisté a postele jsou pohodlné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.